Onze sporturen en locaties


Onze vereniging heeft verschillende uren welke zij aanbiedt om te sporten.

Het extra verwarmde bad in Revalidatiecentrum Heliomare wordt door ons gebruikt voor de volgende activiteiten:

A) 50+ zwemmen

B) COPD - zwemmen

C) reuma zwemmen

Voor deze activiteiten kunt u op maandag & dinsdag terecht van 12:00 - 12:45 uur. Er zit een kaderlid van ons bij een tafeltje voor de badingang en daar kunt u een badenkaart kopen. Het recht om badenkaarten te kopen is alleen voor leden. U kunt daarvoor lid worden van onze vereniging. Klik hier voor de voorwaarden.

 

D) Fybromyalgie zwemmen

Dit is een apart uur voor ALLEEN mensen met fybromyalgie. Betreft een vast lidmaatschap per jaar en u kunt hier elke zaterdagochtend voor terecht in het extra verwarmde bad van Revalidatiecentrum Heliomare. Kijk voor de algemene voorwaarden en prijzen hier.

E) Baantjes - & vrij zwemmen

Elke donderdag-avond kunt u met uw beperking komen zwemmen in het Sportfondsenbad te Beverwijk van 19:00 - 20:00 uur. De jeugd (van grotendeels jeugdinstellingen) maken gebruik van het vrije gedeelte in het bad. De overige kunnen baantjes zwemmen. Het bad heeft 6 tot 8 toezichthouders om over uw veiligheid te waken. Ook hier wordt weer met badenkaarten gewerkt. Meer informatie hier.

F) aangepast- of rolstoelstoelbadminton

Elke woensdagavond wordt in de sporthal van revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee training gegeven voor de jeugd en volwassenen. Ook is er altijd tijd en gelegenheid om partijtjes te spelen. Bij de KIS spelen "staande" en "rollende" spelers door elkaar. De "staande" spelers zijn mensen met een loop- beperking die niet in een rolstoel spelen, maar te zwak zijn om op een heel "valide" veld te spelen. Kijk voor meer info en voorwaarden hier.

 

resumé

dag sport tijd locatie
maandag 50 + zwemmen 12:00 - 12:45 uur Revalidatiecentrum Heliomare
dinsdag 50+ zwemmen 12:00 - 12:45 uur Revalidatiecentrum Heliomare
woensdag aangepast badminton 19:00 - 20:30 uur Sporthal Heliomare 
donderdag Baantjes - en vrij zwemmen 19:00 - 20:00 uur  Sportfondsenbad Beverwijk
zaterdag fybromyalgie zwemmen 11:00 - 12:00 uur Revalidatiecentrum Heliomare

 

Over KIS

Sportvereniging KIS is een sportvereniging die sport aanbiedt aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Algemene Voorwaarden
Huishoudelijk reglement
FAQ
Sitemap

Geestelijke inspanning

Wist u dat naast de lichamelijke inspanning, sporten ook ontzettend goed is voor uw geestelijke welzijn. Juist mensen met een beperking zijn gebaat bij een stuk ontspanning die naast lichamelijke inspanning ook mentaal zeer goed schijnt te werken. Maar ook om uit een sociaal isolement te raken is sporten met gelijk gestemde zeer goed!

Hoe komt u met ons in contact

 • Telefoon:
  (0251) 25 47 14
 • Email:
  secretariaat@deKIS.nl
 • Adres secretariaat:
  Engelandstraat 76
  1966 NJ Heemskerk