50+ zwemmen


50 plus zwemmen In het extra verwarmde bad van Revalidatiecentrum Heliomare te Wijk aan Zee.

Naarmate iemand ouder wordt begint het lichaam ook minder te functioneren. Spieren en gewrichten worden stijver, waardoor bewegen eigenlijk steeds moeilijker wordt. Dit zal steeds meer in het dagelijks functioneren merkbaar zijn, want het bewegen gaat steeds moeilijker en men raakt steeds meer aan huis gekluisterd.

Door het ouder worden en het daarmee gepaard gaande verlies van vaardigheden, kan de 50plusser erg onzeker worden over het eigen kunnen. Dit verlies zal dan ook in het dagelijkse leven merkbaar zijn, waarbij bijvoorbeeld het doen van boodschappen al een zware opgave wordt. Meestal ontwikkeld zich door deze beperktheid een steeds negatiever zelfbeeld waardoor men in extreme gevallen zelfs geïsoleerd kan raken van de buitenwereld.

Voor een betere gezondheid, weldaad door warm water, gezelligheid en sociaal.

Wie houdt je nog tegen....

Blijf lekker gezond bezig door één keer in de week lekker te komen zwemmen. Wij geven u allerlei redenen om te zwemmen. Welke past het beste bij u?

Normaal gesproken heeft een zwembad een temperatuur van rond de 27 á 28 graden Celsius. Maar het bad van Heliomare is lekker 32 á 33 graden warm. Heerlijk warm water, een weldaad voor uw lichaam.

Onze zwemgroepen onderscheiden zich door de gezellige en sociale kenmerken. Relatief kleine zwemgroepen zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt in ons water....

Over KIS

Sportvereniging KIS is een sportvereniging die sport aanbiedt aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Algemene Voorwaarden
Huishoudelijk reglement
FAQ
Sitemap

Recent Blog Posts

.
.

.
.

.
.

VIEW ALL POSTS

Geestelijke inspanning

Wist u dat naast de lichamelijke inspanning, sporten ook ontzettend goed is voor uw geestelijke welzijn. Juist mensen met een beperking zijn gebaat bij een stuk ontspanning die naast lichamelijke inspanning ook mentaal zeer goed schijnt te werken. Maar ook om uit een sociaal isolement te raken is sporten met gelijk gestemde zeer goed!

Hoe komt u met ons in contact

 • Telefoon:
  (0251) 25 47 14
 • Email:
  secretariaat@deKIS.nl
 • Adres secretariaat:
  Engelandstraat 76
  1966 NJ Heemskerk